Vlaamse Yachting Federatie - een sterk watermerk

VYF partners
 
Versluys
 
Arena
 
Suzuki
 
Van Laer
 
TopsportVL
 
Begold
 
Refibo
 
GJW

De Vlaamse Yachting Federatie: sterk in zeilen, surfen, competitie én recreatie!

De VYF is de unisportfederatie voor zeilen en surfen in Vlaanderen. Zij is door BLOSO erkend. De VYF vzw staat open voor alle Vlaamse verenigingen die zowel de recreatieve als de competitieve watersport aanbieden aan hun leden.

De VYF spitst zich niet enkel toe op competitie. Het ondersteunen van recreatieve evenementen zoals de watersportdag, opendeurdagen en bijscholingen zorgen voor een voortdurend contact met de sporters en de clubs, zowel met de beginners als de pro's.

Ongeval?

Ongeval?

VYF-link

VYF-link

VYF Shop

VYF Shop

VYF kalender

VYF kalender

Kwaliteitslabels

Kwaliteitslabels

VYF Nieuws

Hieronder een selectie uit het VYF nieuws. Een volledig overzicht van alle nieuws kan je vinden op de VYF nieuwspagina. Wil je alle VYF nieuws in je mailbox, schrijf je dan in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.  Alle zeil en surfnieuws kan je steeds sturen naar info@vyf.be.

Ga naar de VYF nieuws pagina »

Night of the Yachting - Yachting Awards 2014: Friday 12 December (19.00 - 22.00)

Night of the Yachting - Yachting Awards 2014: Friday 12 December (19.00 - 22.00)

De nacht van de Yachting gaat dit jaar door in het stadhuis van Antwerpen: "schoon verdiep" - Grote Markt 1 - Antwerp

KBYV houdt een speciale huldiging ter ere van Patrick Van den Bulck, Race Officer en toekomstige Jacques Rogge Fellow.
Jullie kunnen overgaan tot de verkiezing van de kandidaten op de shortlist hieronder, voor de titels van Yachtman, Yachtwoman, Yachting Belofte en Yacht Manager 2014.
De stemming is tweevoudig (zie het reglement): via e-mail/fax en per SMS.
Clubs, klassen, federaties en leden van het KBYV kunnen stemmen via e-mail /fax naar an@vyf.be of fax naar 09/2431139
Dead-line: 7 december om 23.59 u.

Iedere geïnteresseerde
Per SMS: naar 6687.
Vanaf 9 november 00.00 u. tot 9 december 23.59 u.
Kostprijs: 0,55 €/SMS.
Een stem per titel - Een stembulletin per GSM nummer.
Geldige stemmen: "Titel" "spatie" "nummer".
Titel: MAN / WOMAN / BELOFTE / MANAGER.
Voorbeeld: WOMAN 2

Alle genomineerden kan je terugvinden op de website van het KBYV »

DAG VAN DE TRAINER: zaterdag 13 december te Gent

DAG VAN DE TRAINER: zaterdag 13 december te Gent
Op zaterdag 13 december 2014 organiseert de Vlaamse Trainersschool in de Topsporthal Vlaanderen in Gent de zesde editie van de Dag van de Trainer. Aangezien de Vlaamse Trainersschool dit jaar 20 jaar bestaat, belooft het een feesteditie te worden!

Op de Dag van de Trainer kan je een hele dag lang workshops bijwonen over actuele thema's. Deze workshops zijn zowel voor beginnende als ervaren trainers toegankelijk. Tussen de workshops door kan je een kijkje nemen bij onze standhouders op de informatiemarkt, genieten van de randanimatie en collega-trainers ontmoeten.

Voor gedetailleerde informatie en om in te schrijven, kan je terecht op onze website: www.bloso.be/dagvandetrainer.

Om de flyer te bekijken, klik hier »

Secretariaat gesloten op 10 november!

Secretariaat gesloten op 10 november!

Op maandag 10 november 2014 zal het VYF-secretariaat gesloten zijn. Het secretariaat is terug bereikbaar vanaf 12 november 2014 via 09/243.11.20 of info@vyf.be.

Overzicht subsidies G-sportwerking

Overzicht subsidies G-sportwerking

Sportclubs kunnen op verschillende manieren subsidies bekomen voor G-sportwerking. Welke organisatie moet je aanspreken voor welke subsidie? Waar vind je de criteria en voorwaarden waaraan je G-werking moet voldoen?

De antwoorden op deze vragen zijn afhankelijk per provincie. Daarom hebben we sinds kort onder de rubriek G-zeilen per provincie de directe link naar de betreffende subsidieregeling geplaatst.

Klik hier voor meer informatie »

Route du Rhum

Route du Rhum

Op 2 november gaat "Route du Rhum" van start. Deze wedstrijd van Saint-Malo naar Guadeloupe (3542 NM) gaat maar om de 4 jaar door. Aan deze 10e editie doet Michel Kleinjans mee, lid van RBSC.

Volvo Ocean Race

Volvo Ocean Race

Op 11 oktober is de Volvo Ocean Race van start gegaan. Momenteel zijn ze aan hun 1e leg bezig van Alicante naar Kaapstad. (6487 NM) En zullen de komende 9 maanden rond de wereld varen. Opmerkelijk is dat binnen team Brunel Louis Balcaen, RBSC lid, meedoet.

Voor meer info check de officiële Volvo Ocean Race website & de Facebookpagina van Brunel Sailing

Bijscholing Sport en Tewerkstelling in de private, niet-commerciële sector

Bijscholing Sport en Tewerkstelling in de private, niet-commerciële sector

Op 5 november organiseren de Vlaamse Roeiliga, VKKF en VYF samen de bijscholing 'Sport en Tewerkstelling in de private, niet-commerciële sector'.

In deze opleiding krijg je een inzicht in de verschillende mogelijke vormen van tewerkstelling in de sportsector. Er wordt een duidelijk beeld gegeven van wat de verschillende stappen zijn bij het zelf tewerkstellen van personeel. Verder krijg je antwoorden op: "Hoe is een loon samengesteld?", "Wat zijn de kosten als werkgever?", "Welke vergoedingen zijn mogelijk?", "Kan ik gepensioneerden inschakelen?"... Een must voor ieder clubbestuur en alle federaties die begaan zijn met correcte en officiële tewerkstelling in de sportsector!

Datum: woensdag 05 november 2014
Tijdstip: 19:00 tot 22:00
Locatie: Huis van de Sport, Gent

Klik hier om u in te schrijven »

Seminar over Wedstrijdreglementen door de VYF op 29 en 30 november 2014

Seminar over Wedstrijdreglementen door de VYF op 29 en 30 november 2014

De VYF organiseert een seminar ter voorbereiding van het examen van Deputy Judge van het KBYV. Dit KBYV-examen zal doorgaan op zaterdag 13 december in de BRYC te Brussel, aanvang 10 uur. Het seminar dat door de VYF georganiseerd wordt, onder leiding van Joep Straus, gaat door in de accommodatie van het BLOSO Sportverblijf te Gent. Omdat de kennis, nodig voor het behandelen van een protest een uitgebreide wedstrijdreglementen kennis vereist, zijn er twee dagen uitgetrokken: het wedstrijdreglement heeft namelijk 92 regels en 15 aanhangsels. Dit zijn net zo veel regels als het voetbal, cricket en American football te samen. Het doel van het seminar is die kennis overdracht te verzorgen die nodig is om te kunnen functioneren bij het behandelen van protesten, die voorkomen bij nationale wedstrijden. Er wordt verondersteld, dat de deelnemers een ruime basiskennis van de zeilwedstrijdsport hebben. Lesgevers zullen International Judges zijn die bij de VYF zijn aangesloten (o.a. Bruno de Wannemaeker, Vic De Smedt, Joep Straus).

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven »

Last Call voor het O'Neill - Gopro BKsurf!

Last Call voor het O'Neill - Gopro BKsurf!

Minder dan een week voor de start van het hoogtepunt van het golfsurf competitiejaar, het O'Neill - Gopro BKsurf connected by InAnyEvent

De laatste kans dus om de swellkaarten goed te bekijken, en te besluiten dat afzakken naar Vieux-Boucau de enige optie is! Vergeet niet voor vertrek in te schrijven en alle opties zoals eten te regelen. In deze nieuwsbrief een laatste overzicht van ons BKsurf aanbod, en vooral, wat je als bezoeker/deelnemer van het BKsurf in aanloop naar je eerste heat komende zondag niet mag vergeten!

Lees de Last Call nieuwsbrief »

2 Belgen binnen de top 5 van de wereld freestyle windsurfen

Freestyle windsurfers Steven Van Broeckhoven uit Lommel grijpt net naast zijn 2de wereldtitel, de 22 jarige Dieter Van der Eyken uit Stabroek behaalt voor het 2de jaar op rij de 5de plaats op de wereldranglijst freestyle windsurfen.

Afgelopen week vond de 3de en laatste wedstrijd plaats van de PWA Worldtour windsurfen in Sylt (Noord-Duitsland). Tijdens de 10 dagen durende wedstrijd hadden de windsurfers niet zoveel geluk met de wind aangezien pas op dag 9 de wind sterk genoeg werd om een officiële wedstrijd te varen. Door de aflandige wind werd er ver op zee gestreden in moeilijke maar goede freestyle omstandigheden.

Lees verder in het persbericht »

België – Nederland golfsurfen op de O’Neill Groms Challenge

België – Nederland golfsurfen op de O’Neill Groms Challenge

Steeds meer jongeren golfsurfen aan onze kust en dat hebben de surfclubs aan de Noordzee samen met de Belgische Surf Federatie begrepen. Op zondag 5 oktober konden de Belgische golfsurf beloften zich meten met Nederlandse jeugdtalenten op een surfwedstrijd georganiseerd net zoals bij de profs, de O'Neill Groms Challenge. Deze wedstrijd voor jongens en meisjes onder de zeventien jaar vindt maar één keer per jaar in ons land plaats, en kon rekenen op een recordaantal van 48 deelnemers uit België en Nederland.

Het Nederlandse surftalent Sjoerd Tummers won overtuigend de finale, Arne Kindt uit Bredene werd knap 2de voor Stef Van Noordenen en Jam Vandervalk. Het eerste herfstoffensief had op de vooravond van de wedstrijd een partij krachtige Noordzeegolven het Knokse strand opgejaagd, gelukkig voor de jongste deelnemers (9 jaar) waren de scherpste kantjes van het Noordzeestormpje zondagochtend al verdwenen, en bleven er bij de competitiestart kleine maar fijne golven om te af te rijden.

Lees verder op www.oneillgromschallenge.be »

4-9-2014 Nieuwe STCW certificaten voor commerciële pleziervaart.

4-9-2014 Nieuwe STCW certificaten voor commerciële pleziervaart.
Dhr. Marc Broucke, adviseur-generaal bij FOD Mobiliteit, deelt ons mede dat er op 4 september 2014 een nieuw besluit verschenen is "Koninklijk besluit tot wijziging van het koninklijk besluit van 24 mei 2006 inzake vaarbevoegdheidsbewijzen voor zeevarenden en tot wijziging van het koninklijk besluit van 1973 houdende zeevaartinspectiereglement".

In dit besluit worden 2 nieuwe STCW certificaten voor commerciële pleziervaart ingevoerd:

  • Voorschrift VII/14: Verplichte minimumeisen inzake vaarbevoegdheidsverlening voor officieren belast met de brugwacht op commerciële pleziervaartuigen met een lengte over alles tussen 2,5 en 24 meter of met een brutotonnenmaat van minder dan 200 die worden gebruikt voor reizen binnen 30 zeemijl uit een kust
  • Voorschrift VII/15: Verplichte minimumeisen inzake vaarbevoegdheidsverlening voor kapiteins dienstdoende op commerciële pleziervaartuigen met een lengte over alles tussen 2,5 en 24 meter of met een brutotonnenmaat van minder dan 200 die worden gebruikt voor reizen binnen 30 zeemijl uit een kust

Klik hier voor meer informatie »

Te hanteren spelregels bij een fiscale controle

Te hanteren spelregels bij een fiscale controle

Tijdens een fiscale controle is het belangrijk om te weten wat uw rechten en plichten zijn. Belangrijker nog, wat zijn de rechten en plichten van de fiscus? Wanneer zal uw boekhouding gecontroleerd worden?

Klik hier voor het antwoord op deze vragen »

Het O'Neill - GoPro #BKsurf zoekt herfstswells in Vieux-Boucau

Het O'Neill - GoPro #BKsurf zoekt herfstswells in Vieux-Boucau

Golfsurfen en België? Een tiental jaar geleden leidde dat duo nog tot gefronste wenkbrauwen maar ondertussen is het fenomeen al even ingeburgerd als een frietchinees. Steeds meer Belgen surfen het hele jaar door op de Noordzee. De golven zijn er vaak noch mossel noch vis, maar iedereen is al lang blij als er wat te berijden is. Om Belgische kampioenen te kronen kijkt de Belgische Surf Federatie toch liever over de landsgrenzen heen en speelt ze op zeker met een stevige portie Atlantische deining.

De zwerftocht langsheen de Franse line-up nam wat tijd in beslag, maar de eindbestemming is een surfspot met Europese klasse. Eerder in september werden in Vieux-Boucau nog de Europese titels Longboard uitgedeeld, en eind oktober staat de Belgische eer op het spel. De uitvalsbasis tijdens de herfstige competitieweek is het terras van de Bar Mojito, de arena met uitzicht op de beachbreaks van Vieux-Boucau waar ook in de herfst van 2010 de Belgische titels werden uitgedeeld.

Meer op www.bksurf.be »

Resultaten OBK Optimist 2014

Resultaten OBK Optimist 2014

Op 20 en 21 september vond te WSKLuM Nieuwpoort het Open Belgisch Kampioenschap Optimist 2014 plaats. Dit kreeg te maken met heel verschillende weersomstandigheden. Zaterdag was het tot de namiddag wachten op een zuchtje wind, zondag was het dan weer wachten tot de zee wat rustiger werd. Lennert Steelandt toonde dat hij het beste thuis was in deze omstandigheden met winst in 2 races.

Op het podium zagen we:
1. Steelandt Lennert BEL
2. Farrugia Vella Craig MLT
3. Fry Arthur GBR

Verstraelen Eline (BEL) was met haar 4e plaats de eerste dame.

Bekijk hier de resultaten »

Belgische surfbeloften sluiten aan bij Europese top

Belgische surfbeloften sluiten aan bij Europese top

Afgelopen week gooide België op het Europees golfsurfkampioenschap voor landen in de Azoren het juk van surfsmurf definitief van zich af. Marokko buiten beschouwing gelaten moet ons landje zonder constante golven enkel de grootste Europese surfnaties Frankrijk, Spanje en Portugal laten voorgaan.

Door een last-minute annulatie van één surfer pakte een geamputeerd team de negende plek maar voltallig had België sowieso op de vijfde stek geprijkt, ongeacht het resultaat van het ontbrekend teamlid. Met een individuele vijfde en zesde plaats bij de allerjongsten lijkt ook de toekomst verzekerd. België en golfsurfen, het leek ooit een onmogelijk huwelijk maar ontpopte de laatste jaren tot een love story! Frankrijk was opnieuw oppermachtig en pakte de eindzege met maar liefst elf finaleplaatsen en overwinningen in vier van de acht surfcategorieën.

Lees verder in het persbericht »

Een gouden en zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap

Een gouden en zilveren medaille op het Open Nederlands Kampioenschap

Dit weekend vonden in Medemblik (NL) de Delta Lloyd Open Dutch Championships plaats. De atleten van het VYF-Talent Team Laser Radial en Laser 4.7 hebben weer enkele schitterende prestaties neergezet:

Laser Radial, 51 deelnemers:
1. William de Smet
11. Kevin Bonnevie
15. Bob Verhaagen
16. Max Slap
17. Maité Carlier (5e dame)

Laser 4.7, 43 deelnemers:
2. Miel Verstraete
6. David Labrouche
8. Lothar De Bruycker

Bekijk hier de resultaten »

Evi Van Acker 3de plaats op WK Santander, Emma Plasschaert eindigde op de 10de plaats.

Evi Van Acker 3de plaats op WK Santander, Emma Plasschaert eindigde op de 10de plaats.

Evi behaalde vandaag na een hevige strijd in de medalrace, een bronzen medaille op het WK in Santander. Zij finishte 8 ste in de medalrace.

Emma Plasschaert werd na een 9 de plaats in de medalrace, uiteindelijk 10de in het totaalklassement. Mooi resultaat voor onze 2 laser radial dames!

 

Artikel Sporza »

Open Belgisch Kampioenschap voor Europe

Open Belgisch Kampioenschap voor Europe

Vorig weekend (13-14 september) werd voor de kust van Oostende het Open Belgisch Kampioenschap voor Europe georganiseerd.

De opkomst was behoorlijk: 30 Belgische zeilers verschenen aan de start. Het werd een spannende wedstrijd, die het uiterste vergde van alle zeilers!

Zaterdag begon kalm met een kleine 3 BF onder een grijze, laaghangende bewolking. Maar zoals voorspeld kromp de wind, kwam de zon door de wolken gebroken én nam de windsterkte toe tot een volle 5 BF met af en toe een windvlaag in de 6 BF. In de loop van de namiddag kregen we ook wind tegen stroming waardoor de golfhoogte op sommige plaatsen spectaculair toenam. Zondag werd opnieuw een zeer mooie zeildag. Het was iets rustiger met gemiddeld een goede 4 BF. De zee bleef weliswaar "choppy", maar zonder dezelfde golfhoogten te bereiken als op zaterdag.

Na de eerste wedstrijddag voerden Stijn Van Hoye, Joachim D'Hondt en -verrassend- een sterke Robbe Van Hoye met enkele punten verschil (4,5 en 7) het klassement aan. De wedstrijd was duidelijk nog niet beslist. Stijn besloot tijdens de tweede wedstrijddag voorzichtiger te starten omwille van zijn slechte aftrekreeks (11 punten): een OCS kon hij zich niet permitteren. Een reeks winnen zat er daardoor echter niet meer in. Hij gaf echter over de vier reeksen geen punten weg aan de hard zeilende Joachim, zodat hij uiteindelijk nipt met 1 punt verschil, maar zeker verdiend de titel binnenhaalde:
  1. Stijn Van Hoye (13 punten: 1/2/1(11)/3/2/2/2)
  2. Joachim D'Hondt (14 punten: 2/1/2/(4)/4/3/1/1)
  3. Robbe Van Hoye (20 punten: 3/3/4/1/5/1/3/(8))
Eerste vrouw: Maïté Colombie (84 punten: 13/13/13/3/(16)/16/14/12)
Turtle prijs: de aanmoedigingsprijs voor de laatste deelnemer, die echter alle 8 reeksen uitgevaren heeft, toch een prestatie: Delphine Rieff.

Volg de Europe klasse op deze blog

Volledige uitslag vind je hier »

A-brevet

A-brevet

Volgende data voor het theorie A-brevet zijn woensdag 17 september en woensdag 22 oktober te VVW Recrea in Antwerpen steeds om 14u.

Praktijkexamen dit jaar kan nog afgelegd worden in de KLYC (Galgenweel Antwerpen) op zaterdag 25 oktober of te Bloso Nieuwpoort op vrijdag 31 oktober (eveneens mogelijkheid tot theorie-examen dan). Laatste A-brevetexamen van dit jaar gaat door te WVD Mechelen op zaterdag 8 november (theorie op zondag 2 november).

 

Om in te schrijven, klik hier »

Royal Scarphout Yachtclub is de eerste ‘Hartveilige’ sportclub in Blankenberge

Royal Scarphout Yachtclub is de eerste ‘Hartveilige’ sportclub in Blankenberge

De Royal Scarphout Yachtclub Blankenberge (RSYB vzw) heeft als eerste sportclub in Blankenberge het ‘Hartveilig' label van Rode Kruis-Vlaanderen behaald. Met dit label wil het Rode Kruis sportclubs (maar ook scholen en gemeenten) belonen die een automatische externe defibrillator (AED) aankopen en opleiding en sensibilisering voorzien voor hun leden.

Het AED toestel van de RSYB bevindt zich aan de ingang van het nieuwe havenkantoor (Havenplein 1). Het toestel is op die manier beschikbaar voor alle leden en medewerkers maar ook voor iedereen die in de ruime omgeving van het clubhuis met een hartstilstand geconfronteerd wordt. Zo wordt niet alleen de yachtclub maar ook de omgeving een stuk veiliger.

Voor meer informatie kan u terecht bij
- www.hartveilig.be
- Antony Everaert, Havenmeester RSYB vzw info@scarphout.be - www.scarphout.be
- Wouter Cattoor, Afdelingsverantwoordelijk Vorming Rode Kruis-Blankenberge-Zuienkerke: vorming@blankenberge-zuienkerke.rodekruis.be of 0472/99.32.21

VTS-bijscholingen voor alle lesgevers surfen/zeilen van Initiator tot Trainer A

VTS-bijscholingen voor alle lesgevers surfen/zeilen van Initiator tot Trainer A

De Vlaamse Trainersschool biedt ook in het najaar opnieuw bijscholingen aan. Vanaf vandaag 8 september tot half december 2014 zijn er een 30-tal bijscholingen, verspreid over heel Vlaanderen. Aarzel niet en bekijk dit rijke aanbod! Want bijleren kan je altijd!

Voor meer info, klik hier naar de VTS-plus link »

Resultaten United 4 te Workum

Resultaten United 4 te Workum

Dit weekend vond de United 4 Sailing plaats te Workum (NL). Een aantal zeilers van het VYF Optimist Team en het VYF Laser Talent Team hebben hieraan deelgenomen.

Optimist:
Soetkin Orbie werd 10e en was zo de eerste zeilster van het VYF Optimist Team

Laser 4.7:
Lothar de Bruycker behaalde een 7e plaats en Miel Verstraete werd 16e.

Laser Radial:
Kévin Bonnevie veroverde de 1e plaats
Maité Carlier werd 3e en 1e dame
William De Smet 5e
Max Slap 22e

Er werden nog 3 podium plaatsen behaald door Belgische zeilers:
Europe:
Joachim D'Hondt werd 1e
Jari De Creacker 3e

Cadet:
Cedric Boven en Emiel Mariën werden 2e

Bekijk hier alle uitslagen onder "3 Workum" »

United 4 Sailing te Workum

United 4 Sailing te Workum

Dit weekend, 6 en 7 september, vindt United 4 Sailing plaats in Workum (NL). Het VYF Optimist Team en het VYF Laser Talent Team zullen hieraan deelnemen.

Reslutaten zullen hier te vinden zijn »

Open Zeildagen te Bruggen en Heist

Open Zeildagen te Bruggen en Heist

VYF organiseert in samenwerking met Sailability Vlaanderen, Parantee, Provincie West-Vlaanderen, club Anemos Heist en de Brugze Zeil- en Yachtclub twee gratis OPEN ZEILDAG'en. Iedereen welkom die eens van het zeilen wil proeven, zowel voor mensen MET als ZONDER BEPERKING.

13 september kan je terecht bij Anemos beachclub te Heist en op 4 oktober bij BZYC.

Klik hier voor meer informatie en om u in te schrijven »

Q-cup 2014 reeds gestart!

Q-cup 2014  reeds gestart!

Naar jaarlijkse traditie mag de Q-cup in onze Vlaamse clubs zeker niet ontbreken! 2 weekends geleden gingen we dan ook van start: eerste organiserende club was WVD Mechelen: 30 deelnemers en een hevige wind (vooral in de namiddag tot windstoten van 6 Bft!) zorgden voor een uitdagende eerste manche. Desondanks de moeilijke weersomstandigheden deed elke Q-cupper dit heel goed! Proficiat daarvoor. Gisteren was ZSC Broechem aan de beurt. 20 zeilertjes aan de startlijn, met iets comfortabeler weersomstandigheden (tot 3 Bft). Ook hier was dit opnieuw een toffe zeildag!

Nu zondag 31 augustus gaat de derde manche door in ZC Gavermeer. Aarzel niet en schrijf nog in!

 

Om foto´s, uitslagen te bekijken en in te schrijven, klik hier »

OPEN ZEILDAG op zaterdag 13 september te Anemos Heist

OPEN ZEILDAG op zaterdag 13 september te Anemos Heist

Op zaterdag 13 september organiseert VYF in samenwerking met Sailability Vlaanderen, Parantee, Provincie West-Vlaanderen en club Anemos Heist een gratis OPEN ZEILDAG. Iedereen welkom die eens van het zeilen wil proeven, zowel voor mensen MET als ZONDER BEPERKING. Start vanaf 11u: zeilen (Hansa, Laser, Nacra...), strandzeilen en ook het uittesten van een Trimaran kan.

Deze sportieve dag wordt rond 17u afgerond met een barbecue (vanaf 19u).

Op zaterdag 4 oktober gaat een volgende open zeildag door in de Brugse Zeil- en Yachtclub. Dit in samenwerking met zeilclub BZYC en dezelfde partners als te Anemos Heist.

Aarzel niet en schrijf je in! Dit zal zeker een onvergetelijke dag worden

Klik hier om je in te schrijven! »

Antwerp Race 2014 11 oktober 2014

Antwerp Race 2014 11 oktober 2014
ANTWERP RACE 11.10.2014 editie 27

De vakantieperiode gaat zijn laatste maanden in en wensen U ter kennis te brengen dat de jaarlijkse zeilrace BRESKENS/ TERNEUZEN / ANTWERPEN zijn doorgang zal vinden op Zaterdag 11 Oktober 2014.

Wensen U met deze uit te nodigen om tijdig in te schrijven en dit vanaf:

15 september 09.00 uur via www.antwerprace.be.
Inschrijvingen alleen mogelijk met geldige meetbrieven.
Het limiet is vastgelegd op 225 deelnemers.
De klassen IRC 1/2 -CR 1/2 en Maxis starten in Breskens vanaf 09.55 uur.
De klassen CR 3 t/m 6 -IRC 3 en Sportboten in Terneuzen vanaf 10.10 uur.
Een busshuttle is voorzien op vrijdagavond en zaterdagmorgen.

Lees hier de volledige nieuwsbrief »